ТЕОРЕТИЧНІ УЗАГАЛЬНЕННЯ ОЗНАК І КРИТЕРІЇВ ПОШУКУ ТА ОЦІНКА РОДОВИЩ БУРШТИНУ НА ТЕРИТОРІЇЇ УКРАЇНИ - Ковалевич, Людмила Анатоліївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Запропоновано набір найбільш чітких критеріїв для пошуків родовищ бурштину і виділені найбільш перспективні ділянки для досліджень виявлення бурштиноносності.