ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ГІДРОАБРАЗИВНОГО РІЗАННЯ ПРИ ВИГОТОВЛЕННІ ПРОДУКЦІЇ З ПРИРОДНОГО КАМЕНЮ - Левицький, Володимир Григорович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглянута сучасна технологія гідроабразивного різання природного каменю, а саме – фізична суть процесу обробки, комплекс обладнання та номенклатура кам’яної продукції, яку можливо виготовляти за допомогою даної технології. Визначені основні переваги і недоліки гідроабразивної обробки каменю, порівняно з механічною.