ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ СЕРЕДНІХ ПРИРОДНИХ ОКРЕМОСТЕЙ МАСИВУ ГІРСЬКИХ ПОРІД НА ОСНОВІ ГРАФОСТАТИСТИЧНОГО МОДЕЛЮВАННЯ - Мамрай, Василь Васильович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглянуто і проаналізовано методику визначення параметрів середніх природних окремостей гірських порід, що дозволяє з урахуванням елементів орієнтування та інтенсивності розвитку тріщин одержати об’ємну картину про блокову будову конкретної ділянки масиву даного родовища.