НЕЛІНІЙНІ КОЛИВАННЯ ПІДВІСУ ПОПЛАВКОВОГО ГІРОСКОПА ЗА НАТУРНИХ УМОВ - Кладун, Олена Анатоліївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Будується розрахункова модель пружної взаємодії проникаючого акустичного випромінювання розгінних блоків ракет-носіїв з рухомою частиною гіроскопа за наявності хитавиці фюзеляжу. Розглядається випадок, коли звукова хвиля проникає на прилад крізь щілину.