ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ БУРОВИБУХОВИХ РОБІТ НА ЯКІСТЬ БЛОЧНОЇ ТОВАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ КАР’ЄРУ НА ОСНОВІ ВИЗНАЧЕННЯ ГЕОМЕТРИЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ЇЇ ТРІЩИНУВАТОСТІ - Коробійчук, Валентин Вацлавович; Соболевський, Руслан Вадимович; Подчашинський, Юрій Олександрович; Зубченко, Олена Анатоліївна; Ремезова, Олена Олександрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У даній роботі висвітлені результати досліджень впливу буровибухової технології видобування декоративного природного каменю на якість блоків габро Валентинівського родовища.