ВПЛИВ МІКРОСТРУКТУРИ НА ДИНАМІЧНУ В’ЯЗКІСТЬ РУЙНУВАННЯ СТАЛІ З НАПЛАВЛЕНИМ ЗАХИСНИМ ШАРОМ - Баран, Денис Ярославович; Гладьо, Володимир Богданович; Марущак, Павло Орестович; Носоченко, Олег Васильович; Ясній, Петро Володимирович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Досліджено вплив напрямку поширення тріщини в біметалевих зразках (з основи і наплавленого шару), температури та розмірів зразків на ударну в’язкість та енергоємність зародження та поширення тріщин в біматеріалі ролика МНЛЗ. Проаналізовано вплив мікроструктури на енергетичні параметри динамічного руйнування зразків.