НАУКОВО-ТЕХНІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ ЖИТОМИРСЬКОГО ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ РАДІОЕЛЕКТРОНІКИ ІМ. С.П. КОРОЛЬОВА В КОНТЕКСТІ ЗАВДАНЬ ЗАГАЛЬНОДЕРЖАВНОЇ (НАЦІОНАЛЬНОЇ) КОСМІЧНОЇ ПРОГРАМИ УКРАЇНИ - Пічугін, Михайло Федорович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У статті розглянуто наукову та науково-технічну діяльність Житомирського військового інституту радіоелектроніки ім. С.П. Корольова у сфері космічної діяльності нашої держави.