МОДУЛЬ СПРЯЖЕННЯ КОМП’ЮТЕРНОГО КОМПЛЕКСУ ДОСЛІДЖЕНЬ СИЛОВИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРИ РІЗАННІ - Панчук Вiталiй Георгiйович; Плівак, Олександр Анатолійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Представлено конструкцію модуля спряження комп’ютерного комплексу досліджень силових характеристик при різанні, який здійснює аналого-цифрове перетворення складових сили різання і має поліпшені технічні характеристики — швидкодію, точність, енергоспоживання, взаємну ізоляцію силової та інформаційної частин.