ВРАХУВАННЯ БАГАТОВАРІАНТНОСТІ СХЕМ СКЛАДАННЯ НА ЕТАПІ РОЗПОДІЛУ ОПЕРАЦІЙ МІЖ ОБЛАДНАННЯМ - Пасічник, Віталій Анатолійович; Ратушна, Ірина Вікторівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Запропоновано новий спосіб алгоритмічного формування сукупності схем складання, який дозволяє врахувати вид зв’язків між деталями, виявити припустимі варіанти складання із виділенням з їхнього складу технологічно доцільних, розподілити операції складання між наявним технологічним обладнанням з урахуванням його завантаження. Представлені нові правила й алгоритми формування сукупності схем розкладання, їх трансформування у схеми складання й розподілу операцій між основним технологічним обладнанням.