ВПЛИВ ТОЧНОСТІ РОЗТАШУВАННЯ ФОРМОУТВОРЮЮЧИХ ЕЛЕМЕНТІВ ТОРЦЕВОЇ ФРЕЗИ НА ПРОЦЕС РІЗАННЯ - Мельничук, Петро Петрович; Лоєв, Володимир Юхимович; Головатенко, Олег Володимирович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
В статті проведено аналіз впливу похибок розташування вершин різальних елементів фрези відносно осі обертання шпинделя верстата, а також їх взаємного кутового положення на розміри частини припуску, що видаляється кожним лезом торцевої фрези. Надані рекомендації щодо раціональної експлуатації торцевих фрез стандартної та спеціальної конструкцій.