НАБЛИЖЕНИЙ МЕТОД РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ ТИПУ КОМІВОЯЖЕРА, ЩО ЗАДАНІ МАТРИЦЕЮ СПЕЦІАЛЬНОГО ВИГЛЯДУ - Гаращенко, Ірина Володимирівна; Морозов, Андрій Васильович; Панішев, Анатолій Васильович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
розглядається один з варіантів підвищення точності наближених розв’язків для класу задач типу комівояжера.