ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ АГРЕСИВНОГО КИСЛОТНОГО СЕРЕДОВИЩА НА КОРОЗІЙНУ СТІЙКІСТЬ ДЕКОРАТИВНОГО КАМЕНЮ - Камських, Олександр Валерійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
В статті досліджено залежність швидкості корозії лабрадориту внаслідок дії сірчаної кислоти від тривалості впливу. Створена математична модель процесу і визначені основні параметри моделі.