ДОСЛІДЖЕННЯ ВТРАТ БЛОЧНОЇ СИРОВИНИ ПРИ РІЗНИХ ТЕХНОЛОГІЧНИХ СПОСОБАХ ВІДОКРЕМЛЕННЯ БЛОКІВ - Котенко, Володимир Володимирович; Кісєль, Олена Олександрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Виконано дослідження втрат блочної сировини від технології відокремлення монолітів від масиву і поділення їх на товарні блоки та визначені найбільш раціональні технологічні способи відокремлення.