АЛГОРИТМ ОРГАНОЛЕПТИЧНОГО ВИЗНАЧЕННЯ СМАКУ ТА ЗАПАХУ ПРИРОДНОЇ ВОДИ МЕТОДОМ МНОЖИН РІВНЯ - Бучик, Сергій Степанович; Володько, Анатолій Олександрович; Пресняков, Василь Васильович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглянуто алгоритм органолептичного визначення смаку та запаху природної води методом множин рівня, який дозволить вирішити проблему санітарного спостереження за станом водойм та їх моніторингу, своєчасного здійснення заходів щодо очищення води для питних та господарчих цілей.