СХЕМИ РІЗАННЯ ПРИ ОБРОБЦІ ТОРЦЕВИМИ ФРЕЗАМИ ПЛОСКИХ ПОВЕРХОНЬ ДЕТАЛЕЙ З ВАЖКООБРОБЛЮВАНИХ МАТЕРІАЛІВ - Глембоцька, Лариса Євгеніївна; Мельничук, Петро Петрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розроблено прогресивні схеми різання торцевими фрезами для обробки плоских поверхонь деталей з важкооброблюваних матеріалів.