ПРОГРАМУВАННЯ НАВЧАННЯМ У ТЕХНІЧНИХ СИСТЕМАХ (ІСТОРІЯ РОЗРОБКИ МЕТОДУ) - Юмашев, Володимир Євгенович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У статті розглянуто історію створення методу програмування навчанням, що знайшов широке застосування в робототехніці. Установлено, що пріоритет у розробці даного методу належить українському вченому.