ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРАКТЕРИСТИК КІЛЬЦЕВОГО ЛАЗЕРА - Безвесільна, Олена Миколаївна; Кур’ята, Світлана Валеріївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
В статті проаналізовано результати експериментальних досліджень основних параметрів, які впливають на характеристику кільцевого лазера. Розглянуто можливості зменшення впливу дрейфу масштабного коефіцієнта на похибку вимірювання.