РОЗРОБКА ПРИСТРОЇВ КОРЕКЦІЇ ВПЛИВУ ОБЛАСТЕЙ ПІДВИЩЕНОЇ ІОНІЗАЦІЇ З ОРТОГОНАЛЬНИМИ ПІДКАНАЛАМИ НА РОБОТУ БАГАТОПОЗИЦІЙНОГО РАДІОЛОКАЦІЙНОГО КОМПЛЕКСУ - Денисюк, Анатолій Юрійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглядається декілька способів ортогоналізації підканалів пристроїв корекції перекручувань частотних спектрів сигналів та здійснена порівняльна оцінка їх ефективності.