УЗАГАЛЬНЕНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПАРАМЕТР ГРВ-ЗОБРАЖЕНЬ - Коломієць, Роман Олександрович; Рудницький, Валентин Анатолійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Представлена спроба узагальнити частину загальноприйнятих інформаційних параметрів ГРВ-зображень в один з метою спрощення діагностики методом газорозрядної візуалізації без втрати інформаційної цінності.