МЕТОДИ ПОБУДОВИ ФУНКЦІОНАЛЬНО СТІЙКИХ СКЛАДНИХ ДИНАМІЧНИХ СИСТЕМ - Машков, Олег Альбертович; Кононов, Олексій Анатолійович; Пекарєв, Дмитро Володимирович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглядається весь комплекс досліджень в області функціонально стійких технічних систем. Аналізуються задачі, що розв’язуються, отримані результати, описуються перспективні напрямки досліджень у даній області.