ВИБУХОВА ПІДГОТОВКА ПОРОЖНИНИ В СЛАБОЗВ’ЯЗАНИХ ҐРУНТАХ - Бакка, Микола Терентійович; Жмуденко, Олександр Сергійович; Шайдецька, Любов Валентинівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Наводиться аналітичне розв’язання та числова оцінка параметрів системи лінійних зарядів, призначених для утворення суцільної вертикальної щілини, для закладання елементів споруди типу „стіна в ґрунті” із застосуванням комбінованого вибухового методу.