ГЕОЛОГО-ПРОМИСЛОВІ ТИПИ РОДОВИЩ БУРШТИНУ ТА ЇХ РОЗПОДІЛ ЗА СКЛАДНІСТЮ ГЕОЛОГІЧНОЇ БУДОВИ - Ковалевич, Людмила Анатоліївна; Оляніцька, Оксана Миколаївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Запропоновано розподіл бурштинових родовищ на геолого-промислові типи та дано їх характеристики. Виконана оцінка бурштинових родовищ за складністю геологічної будови. Поставлена задача розробки методики підрахунку бурштину в покладах різної геологічної складності.