ЕКОЛОГОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЧНІ РІШЕННЯ З ПОДАЛЬШОЇ РОЗРОБКИ ФЛЮСОВИХ ВАПНЯКІВ НА ВАТ “БАЛАКЛАВСЬКЕ РУДОУПРАВЛІННЯ ІМ. О.М. ГОРЬКОГО” - Симоненко, Володимир Іванович; Бондаренко, Андрій Олексійович; Кірнос, Володимир Дмитрович; Богданець, Анатолій Іванович; Гафіулов, Віктор Вікторович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розроблена і обґрунтована технологія улаштування шламосховища у виробленому просторі Кадиківського кар’єру «Балаклавського рудоуправління ім. О.М. Горького», що забезпечує раціональне використання земельних ресурсів при розробці флюсових вапняків.