РОЗРОБКА НАУКОВИХ ОСНОВ ТА МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ ПРЕСУВАННЯ І СПІКАННЯ ПЕРКОЛЯЦІЙНОЇ КЕРАМІКИ З ГІДРОКСИЛАПАТИТУ - Грабар, Іван Григорович; Грабар, Ольга Іванівна; Кубрак, Юрій Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
В статті наведено результати моделювання властивостей гідроксилапатитової перколяційної кераміки, впливу технологічних параметрів на структуру та характеристики міцності зразків, їх мікрохімічного аналізу, досліджено вплив середовищ з різним pH на дефект їх мас.