ВПЛИВ ГЕОМЕТРІЇ ПАРАМЕТРІВ МАСИВУ НА ЗСУВНІ ПРОЦЕСИ В МІСТІ ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ - Зуска, Ада Василівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розроблено методику визначення впливу геометрії параметрів зволожуючого масиву на зсувні процеси на основі математико-статистичних прийомів.