РЕТРОСПЕКТИВНИЙ ОГЛЯД ТЕХНІЧНОЇ РЕКУЛЬТИВАЦІЇ І ПОПЕРЕДНІЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ БІОЛОГІЧНОЇ РЕКУЛЬТИВАЦІЇ СТРИЖІВСЬКОГО БУРОВУГІЛЬНОГО РОЗРІЗУ - Левицька, Олена Костянтинівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Наведені результати дослідження особливостей геологічних характеристик Стрижівського буровугільного родовища та оточуючого його району. Проведено узагальнення результатів технічного та біологічного етапів рекультивації відвалів родовища.