МОДЕЛЮВАННЯ ОБРОБКИ ДЕТАЛІ ТИПУ “САЛАЗОК” ДВОСТУПІНЧАСТОЮ КОМБІНОВАНОЮ ТОРЦЕВОЮ ФРЕЗОЮ - Виговський, Георгій Миколайович; Громовий, Олексій Андрійович; Мельник, Олексій Володимирович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
В роботі виконано моделювання обробки деталі типу “салазок” двоступінчастою комбінованою торцевою фрезою. А також визначено найбільш раціональне розташування різальних ножів на кожній сходинці фрези.