ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ТЕХНОПАРКОВИХ СТРУКТУР В ЗАХІДНОМУ РЕГІОНІ - Тибінь, Анатолій Михайлович; Петрина, Марія Юріївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Виявлено та детально досліджено проблеми формування технопаркових структур в західному регіоні. Особливу увагу звернуто на Івано-Франківський "Нафтогазовий науково- технологічний парк", який довгий час залишається поза увагою науковців. Досліджено можливості та обґрунтовано перспективи їхнього розвитку.