МЕТОДИКА ОЦІНКИ ВПЛИВУ ОБЛАСТЕЙ ПІДВИЩЕНОЇ ІОНІЗАЦІЇ НА ТОЧНІСТЬ ВИМІРЮВАННЯ КООРДИНАТ І КОРЕЛЯЦІЮ СИГНАЛІВ - Денисюк, Анатолій Юрійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглядається методика оцінки впливу областей підвищеної іонізації штучного походження на точність виміру координат і кореляцію сигналів, що надходять в приймальні пункти багатопозиційних радіолокаційних комплексів, і досліджується можливість компенсації цього впливу.