ВПРОВАДЖЕННЯ КОНКУРСНОГО МЕХАНІЗМУ ОБРАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ ЯК ШЛЯХ ДО ВИЗНАЧЕННЯ ПОТЕНЦІАЛУ ПРОПОЗИЦІЇ ІННОВАЦІЙ - Бояринова, Катерина Олександрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розкривається роль конкурсного механізму обрання інноваційних проектів у визначенні інноваційної пропозиції. Обґрунтовуються основні засади проведення конкурсу. Аналізується впровадження конкурсного механізму в Україні.