МОНІТОРИНГ РОЗВИТКУ СИСТЕМ ДИСПЕТЧЕРИЗАЦІЇ ТА КОНТРОЛЮ ОБЛІКУ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ В УКРАЇНІ - Коробко, Іван Васильович; Кузьменко, Павло Костянтинович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У статті проаналізовано ефективність роботи автоматизованих систем обліку теплової енергії, управління її споживанням та диспетчеризації вимірювальної інформації.