МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ЛУНА-СИГНАЛУ РОЗПОДІЛЕНОГО ОБ’ЄКТА З ДИСПЕРСНИМ РОЗСІЮВАННЯМ - Микуляк, Таміла Юріївна; Пількевич, Ігор Анатолійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Запропоновано методику математичного опису радіолокаційного сигналу з розсіюванням за частотою і затримкою. Математичну модель доцільно застосовувати в декомпозованій моделі об’ємно-розподіленого об’єкта при математичному описі електродинамічних властивостей луна-сигналу об’єкта. Зроблено висновок, що в часовому поданні луна-сигнал визначається добутком часової функції, що характеризує зондувальний сигнал, і часової функції, що характеризує об’єкт.