ПРОБЛЕМИ ІНФОРМАТИЗАЦІЇ УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІКИ - Устенко, Андрій Олександрович; Романчукевич, Мар’яна Йосипівна; Баран, Ростислав Ярославович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Запропоновано схему уніфікації потоків інформації в типовій виробничій діяльності підприємства. Розроблено класифікатор підсистем інформаційно-керуючої системи управління підприємством. Систематизовано сучасні комп’ютеризовані системи управління підприємством.