ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ СХЕМ ВІДПРАЦЮВАННЯ КРУТИХ ШАРІВ ПРИ ПОЕТАПНІЙ РОЗРОБЦІ КРУТОНАХИЛЕНИХ РОДОВИЩ - Слободянюк, Валерій Костянтинович; Письменний, Олександр Володимирович; Данілов, Максим Миколайович; Саприкін, Володимир Сергійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У статті узагальнені результати дослідження та досвід проектування технологічних схем виробництва розкривних робіт, які забезпечують необхідну інтенсифікацію їхнього виробництва та досягнення заданої продуктивності кар’єру по руді.