КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ РОЗВИТКУ ГРАФІЧНИХ ЗДІБНОСТЕЙ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ ТЕХНІЧНИХ ЗАКЛАДІВ - Райковська, Галина Олексіївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У статті обґрунтовуються концептуальні положення інноваційних технологій, спрямованих на розвиток професійних графічних здібностей студентів в умовах кардинальних змін, щo відбуваються в суспільстві та які висувають високі вимоги до особистісних та професійно значущих якостей національних кадрів з вищою освітою.