СИНТЕЗ АЛГОРИТМІВ АДАПТИВНОГО ОЦІНЮВАННЯ СТАНУ ДИНАМІЧНИХ ОБ’ЄКТІВ - Зімчук, Ігор Валерійович; Канкін, Іван Олегович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Викладено методику синтезу алгоритмів адаптивного оцінювання вектора стану динамічних об’єктів. Наводиться приклад з результатами цифрового моделювання.