СПОСІБ РОЗРАХУНКУ ДРУГИХ ЧАСТКОВИХ ПОХІДНИХ НА ОСНОВІ ТРИВИМІРНИХ ДИФЕРЕНЦІАЛЬНИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ - Ковбасюк, Сергій Валентинович; Ракушев, Михайло Юрійович; Манько, Олег Віталійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Запропоновано спосіб розрахунку других часткових похідних поточних навігаційних параметрів за вектором початкових умов руху космічного апарата для врахування нелінійних членів при оцінці числових характеристик похибок прогнозу.