ВИЗНАЧЕННЯ КРИТЕРІЇВ ОПТИМІЗАЦІЇ ТА ПРОЕКТНИХ ПАРАМЕТРІВ ТУРБІННИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ ВИТРАТ РІДИН - Писарець, Анна Валеріївна; Коробко, Іван Васильович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
В статті обґрунтовано актуальність оптимізації параметрів турбінних перетворювачів витрат рідин, сформульовано критерії оптимізації, визначено граничні значення проектних параметрів.