МЕТОД СИСТЕМОАНАЛОГОВИХ ДИФЕРЕНЦІАЛЬНИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ ДЛЯ РОЗВ’ЯЗКУ РІВНЯНЬ В ЧАСТИННИХ ПОХІДНИХ - Баранов, Володимир Леонідович; Водоп’ян, Сергій Васильович; Костюченко, Руслана Михайлівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Запропоновано метод розв’язку рівнянь в частинних похідних, що ґрунтується на системоаналогових диференціальних перетвореннях. Наведені приклади застосування запропонованого методу.