ОЦІНКА СТАНУ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ БЕЗПЕКИ ПРАЦІ ПРИ РОБОТІ З НЕВИБУХОВИМИ РУЙНУЮЧИМИ ЗАСОБАМИ І МАТЕРІАЛАМИ В КАР’ЄРАХ БЛОЧНОГО КАМЕНЮ - Дерев’янко, Олена Василівна; Ломаков, Григорій Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Проведено теоретичні узагальнення і аналіз стану безпеки та охорони праці, а також запропоновані рекомендації з поліпшення безпечних умов та підвищення безпеки праці при роботі з невибуховими руйнуючими матеріалами і засобами в кар’єрах з видобування блоків декоративного каменю.