ДОСЛІДЖЕННЯ РЕЧОВИННОГО СКЛАДУ ТА ФІЗИКО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЛАБРАДОРИТІВ УКРАЇНСЬКОГО КРИСТАЛІЧНОГО ЩИТА - Котенко, Володимир Володимирович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Виконано дослідження та узагальнено результати досліджень речовинного складу та фізико-механічних властивостей високодекоративних лабрадоритів Українського кристалічного щита.