ДИНАМІКА ФОРМУВАННЯ ЗАРЯДУ ВИБУХОВОЇ РЕЧОВИНИ З РІДКОЮ ДОБАВКОЮ В ПОЛІМЕРНОМУ РУКАВІ, ПОПЕРЕДНЬО РОЗМІЩЕНОМУ В ЧАСТКОВО ОБВОДНЕНІЙ СВЕРДЛОВИНІ - Лотоус, Костянтин Вікторович; Стеценко, Олександр Григорович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розроблена математична модель, яка описує динаміку формування свердловинного заряду сипкої вибухової речовини з рідкою добавкою в полімерному рукаві, опущеному одним кінцем на дно частково обводненої свердловини. На базі результатів розрахунків виконано аналіз можливостей такого способу завантаження.