Синтез розмірних ланцюгів складального виробу через аналіз його тривимірної моделі - Дирда, Михайло Юрійович; Пасічник, Віталій Анатолійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглянуті задачі та зміст автоматизованого синтезу складальних розмірних ланцюгів на основі аналізу тривимірної моделі. Представлений порядок виявлення структури розмірних ланцюгів. Запропонований підхід прогілюстрований докладним прикладом.