ГЕОМЕТРИЧНІ ПАРАМЕТРИ ПРИЗМАТИЧНИХ ФАСОННИХ РІЗЦІВ У СТАТИЧНІЙ СИСТЕМІ КООРДИНАТ - Корбут, Євгеній Валентинович; Вовк, В’ячеслав Володимирович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
В статті представлено аналітичні залежності для визначення статичних передніх та задніх кутів у нормальному до різальної кромки перерізі та статичних кутів нахилу різальної кромки для призматичних фасонних радіальних різців з плоскою передньою поверхнею та фасонною циліндричною задньою поверхнею при обробці поверхонь обертання