ВИКОРИСТАННЯ КІНЦЕВО-ЕЛЕМЕНТНОГО РОЗРАХУНКОВОГО КОМПЛЕКСУ ANSYS ДЛЯ МОДЕЛЮВАННЯ НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМОВАНОГО СТАНУ ТЕХНІЧНИХ ОБ’ЄКТІВ - Погонін, Анатолій Олексійович; Дуюн, Тетяна Олександрівна; Гріньок, Анна Володимирівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Проаналізовані можливості методу кінцевих елементів (МКЕ) щодо його використання при дослідженні елементів металообробної технологічної системи, промодельовано напружено- деформований стан довбача при зубодовбанні