ПОВЕРХНЯ СТРУКТУР МАКРОПОРИСТОГО КРЕМНІЮ - Голіней, Роман Юрійович; Дандур’янц, Олег Іванович; Караченцева, Людмила Анатоліївна; Литвиненко, Олег Олександрович; Матвеєва, Людмила Олександрівна; Онищенко, Володимир Федорович; Стронська, Олена Йосипівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У статті наведені результати досліджень поверхні зразків макропористого кремнію за допомогою методу електровідбиття, електронної мікроскопії та фур’є-спектроскопії.