ЦИФРОВІ ПРИСТРОЇ ВЗАЄМНОЇ КОРЕКЦІЇ ЧАСТОТНИХ СПЕКТРІВ СИГНАЛІВ - Денисюк, Анатолій Юрійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглядається можливість побудови цифрового автокомпенсатора перешкод для боротьби з активними широкосмуговими перешкодами. Пропонуються кола коригування (система фільтрів), які дозволяють здійснити коригування даного виду.