ПІДВИЩЕННЯ ЗАВАДОЗАХИЩЕНОСТІ РАДІОПРИЙОМУ ЗА НАЯВНОСТІ ВТОРИННОГО ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ПОЛЯ - Ковальчук, Валерій Тадеушович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Запропоновані алгоритми підвищення завадозахищеності радіоприйому за наявності вторинного електромагнітного поля на основі використання фазових співвідношень та амплітуд сигналів на виходах елементарних антен з суміщеним фазовим центром.