Проектування верстатних розверток для обробки прецизійних отворів - Мельничук, Петро Петрович; Скочко, Євген Вікторович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Виконана структурна оптиміація прецизійної верстатної розвертки. Розроблено конструктивні елементи та вибрано геометричні параметри верстатної розвертки підвищеної точності, стійкості та поліпшеної якості обробленої поверхні отворів.