Обробка різанням поверхонь з напиленими газотермічними покриттями (досвід українських спеціалістів, 1980-2000 рр.) - Новіков, Микола Васильович; Полонський, Леонід Григорович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Представлено здобутки українських спеціалістів із механічної обробки напилених газотермічних покриттів протягом 1980-2000 рр., які сприяли появі нової концепції їх поліпшення.